Декер: Нико на свету нема публику као Партизан

Сем Декер, амерички кошаркаш у редовима Локомотиве, био је одушевљен атмосфером у хали "Александар Николић". Партизан је савладао руски клуб у четвртом колу Еврокупа, резултатом 80:71.

Момак који је студирао на универзитету Висконсин, играо за Хјустон рокетсе, Лос Анђелес клиперсе, Кливленд кавалирсе и Вашингтон визардсе, није могао да сакрије одушевљење Партизановом публиком.

"Играо сам у многим лудим атмосферама и на колеџу и као професионалац, али публику као што има Партизан нисам видео никада раније. Ово је био сјајан меч и честитам Партизану на великој борби. Навијачи, направили сте сјајну атмосферу ово ћу памтити целог живота", написао је Сем Декер на свом "Твитер" профилу.

Декер је у поразу Локомотиве од Партизана учествовао са 17 поена и био је један од најбољих играча свог тима.

Пред кошаркашима Партизана, сада су нова два гостовања, прво у Љубљани против Цедевита Олимпије у оквиру 4. кола АБА лиге (26.10) а потом и у Лиможу у оквиру 5. кола Еврокупа (30.10).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи