Блажић МВП трећег кола АБА лиге

Кошаркаш Цедевита Олимпије Јака Блажић изабран је за најкориснијег играча (МВП) трећег кола регионалне АБА лиге.

Блажић је у победи свог тима против Игокее после два продужетка 95:90 имао учинак од 30 поена, шест скокова, две асистенције и две украдене лопте за 42 минута на терену, уз индекс корисност 38.

Од осталих појединаца, у трећем колу истакли су се Оливер Стевић (Игокеа) и Марко Јагодић Куриџа (Приморска) са највише скокова (11), Жан Марк Шишко (Приморска) забележио 12 асистенција, док су Кори Волден, Огњен Јарамаз (Партизан) и Далибор Илић (Игокеа) били најбољи "крадљивци" лопти.

После три одиграна кола у такмичењу, ФМП и Цедевита Олимија су две једини непоражене екипе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво