Партизан без Тринкијерија победио у Бару, вратио се Томас

Кошаркаши Партизана савладали су у Бару екипу Морнара 76:65 и забележили други тријумф у регионалном такмичењу. Тринкијери није био на клупи црно-белих, али се у екипу вратио Рашон Томас. Јарамаз најефикаснији на мечу.

У врло изједначеном дуелу у "Тополици", Партизан је утакмицу преломио у последњој четвртини, када је после неколико добрих одбрана отишао на двоцифрену предност.

Морнар је одржавао егал у већем делу сусрета, али је пресудила већа енергија играча Партизана, као и одличан шут за три поена гостију.

Андреа Тринкијери није седео на клупи Партизана, па је екипу предводио Владо Шћепановић.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Јарамаз са 17 поена, Пејџ је додао 13, док је у екипи Морнара Пулен постигао 16 поена.

У екипу Партизана, после повреде, вратио се Рашон Томас, одигравши више него солидан меч са девет поена и девет скокова.

Партизан је забележио другу победу у такмичењу, док је Морнар први пут поражен.

Цедевита је у Лактаима после продужетака савладала Игокеу 95:90 (15:27, 24:13, 13:14, 19;17, 24:19).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи