Суботић није више тренер Будућности

Кошаркашки клуб Будућност из Подгорице споразумно је раскинуо сарадњу са тренером Слободаном Суботићем због пораза од Арке у Еврокупу. Без обзира на тријумф над Црвеном звездом у Београду (89:81) у АБА лиги пре само пет дана, Суботић одлази након све три изгубљене утакмице у Еврокупу.

"Имајући у виду да Управни одбор и тренер Суботић деле заједнички став да је екипи потребна промена која ће вратити клуб на победнички колосек и наставак сезоне Еврокупа, сложили смо се да је у овом тренутку споразумни раскид најбоље решење. Са Слободаном Суботићем је било дивно сарађивати. Будућност неће заборавити сјајну победу у Београду против Црвене звезде", наводи се на сајту клуба из Подгорице.

Суботић се на клупи Будућности задржао само четири месеца, односно седам званичних утакмица.

Како су пренели црногорски медији, извесно је да ће екипу привремено преузети досадашњи Суботићев асистент Петар Мијовић, под чијим вођством су Подгоричани прошле сезоне освојили домаће првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи