Денвер наставио серију победа, Јокић солидан

Кошаркаши Денвера надиграли су Портланд са 110:104 и дошли до четврте узастопне победе у припремном периоду. Наш интернационалац Никола Јокић у игри је био само током првог полувремена и постигао двоцифрен учинак.

Портланд је успевао да се успешно одупре домаћинима у Пепси Центру све до самог финиша утакмице када су посустали и доживели трећи пораз у серији.

У победничком тиму најефикаснији су били Пол Милсап и Вил Бартон са по 13 поена, а српски центар Никола Јокић је за 16 минута игре постигао је 11 поена уз 3 скока и једну асистенцију.

У тиму Портланда најефикаснији је био Марио Хезоња са 18 поена, 5 скокова и 6 асистенција за 28 минута, док су по 13 забележили Зек Колинс и Кент Бејзмор.

Мајами је као гост у дербију Флориде био бољи од Орланда са 107:98, а предводио их је Еван Фурније са 18 поена, док су по 14 поена додали Мо Бамба и Никола Вучевић, уз 6 скокова и 2 асистенције за 25 минута игре.

И Милвоки је наставио серију победа савладавши Минесоту са 119:96 уз одличну игру Јаниса Адетокумба са 26 поена и 14 скокова. Крис Мидлтон је постигао 18, а Раул Лопез 14. На другој страни Карл Ентони Таунс је убацио 16, а Шабаз Напјер 14 поена.

Чикаго је савладао Атланту 111:93, а блистао је седми пик са овогодишњег драфта, 19-годишњи Коби Вајт са 29 поена и 6 скокова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се