Тринкијери пред Ритас о умору, Параховски саветодавац

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери каже да његов тим не сме да размишља о умору у наставку серије гостовања пред одлазак у Вилњус на меч против Ритаса у Еврокупу.

"Ако размишљамо о умору, бићемо уморни. Нема умора, само је напорно јер не успевамо да тренирамо како би требало. Физички је доста тежак период, али тако је и идемо. Тешка утакмица је пред нама", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

За литвански тим истиче да је посебно опасан када игра на свом терену.

"Ритас игра снажно кући, "развалили" су Локомотиву, поставили "светски рекорд" од 40-41 поена за четвртину. Млада су екипа, пуна енергије и требаће нам мудрости, стрпљења и памети", навео је Тринкијери.

Центар црно-белих Артјом Параховски, који је у Партизан стигао управо из Ритаса, додаје да ће покушати да буде од помоћи у припреми утакмице.

"Ритас је мој бивши тим, задржали су главне домаће играче од прошле сезоне и имаће подршку од можда 10.000 људи. Играју добро на домаћем терену и сигурно је да је пред нама тежак меч. Као неко ко је играо са многим првотимцима Ритаса, покушаћу да дам неки савет мојим саиграчима како би им барем мало олакшао посао", закључио је Параховски.

Утакмица између Ритаса и Партизана игра се сутра од 18 сати у Вилњусу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво