Томић: Резултат наше победе – примљених 56 поена

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, после победе над Фенербахчеом (68:56) у Евролиги, изјавио је да је његов тим урадио оно што је захтевао, пре свега у одбрани.

"Тактички су играчи радили оно што смо се договорили, изузев неколико грешака. Међутим, играч није компјутер да се програмира без грешке. То је резултат наше победе, примљених 56 поена. Можемо још боље у нападу", рекао је Томић на конференцији за медије у Штарк арени.

Он је подсетио да екипа има петорицу новајлија и да је још потребно да се у игра.

"Тражим да одбрана мора да буде на високом нивоу и да се у том делу пружи 100 посто. Имали смо проблема у нападу, али одбрана даје самопоуздања и контре. Морамо што пре да заборавимо и окренемо се будућности", закључио је он.

Црвена звезда за седам дана наставља такмичење у Евролиги утакмицом у Тел Авиву против Макабија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво