Обрадовић: Први пут за 27 година каријере играчи су ме оставили без речи

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић каже да је остао без речи у разговору са својим кошаркашима после пораза од Црвене звезде (68:56) у Евролиги.

Најтрофејнији европски тренер икада објаснио је како је реаговао када је ушао у свлачионицу одмах по завршетку меча.

"За 27 година каријере први пут ми се десило да нисам имао ниједну реч играчима. Рекао сам им да не могу да изговорим ништа. Мораћу да изанализирам зашто смо овако лоше играли. Дали смо бедних 56 поена", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Штарк арени.

Српски стручњак каже да је, за разлику од пре две и по године, сада дочекан на добар начин у Београду.

"Поштено, изнененадио ме је мој тим, више него Звезда. Увек полазим од себе, морао бих да размислим зашто је била оваква наша слика. Звезда је била много боља и заслужено победила", рекао је он.

Обрадовић је похвалио игру Црвене звезде и тренера Милана Томића за одличну тактичку припрему.

"Звезда има различиту екипу у односу на прошлу сезону, дошли су искусни играчи. Црвена звезда има тим да се бори међу осам најбољих, иако ће бити тешко јер сви желе то. Сматрам да Звезда има квалитет".

За изостанак Леа Вестермана каже да је његова одлука што није добио минуте.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво