Томић: Наши навијачи су већи од сваког буџета

Тренер Црвене Звезде, Милан Томић, пред дуел са Фенербахчеом у Евролиги, истиче да нема непобедивих екипа, а снагу свог тима види у навијачима.

Црвена звезда започиње евролигашку сезону у четвртак, на домаћем терену, утакмицом против Фенербахчеа.

"Играмо против једног од најбољих евролигашких тимова. Освојили су Евролигу, играли на више завршних турнира, а сигурно имају циљ да опет освоје ово такмичење. Даћемо све од себе. Прошле године смо имали феноменалну сезону, освојили АБА лигу што је и био циљ да бисмо се нашли поново у Евролиги", рекао је Томић. 

Тренер црвено-белих је сигуран да ће навијачи бити од велике помоћи. 

"Можда су у Евролиги богатији тимови, са већим буџетима, али оно што ми имамо је 'Арена' са 18.000 навијача, а то не може да се пореди ни са једним буџетом. Даћемо све од себе, а оно што ја тражим је концентрација свих 40 минута јер је то једини начин да се супротставимо екипама у Евролиги'', истакао је стратег Црвене звезде.

Он се присетио момента када је са Олимпијакосом гостовао Звезди у "Арени". 

"Имао сам прилику да гостујем у 'Арени', било је 20.000 људи и то је било нешто што и даље памтим и никада нећу заборавити. Позивам навијаче да дођу и сутра у што већем броју и да нам буду шести играч на терену ".

Томић је имао само речи хвале за екипу Жељка Обрадовића, али је уверен да нема непобедивих.  

"Свака екипа има слабости. Не постоји тим који не може да се победи. Не бих о њиховим манама превише, имају их, а покушаћемо да их искористимо", рекао је Томић.

Он је открио да је Огњен Кузмић почео да тренира са екипом, али да још увек не зна када ће се наћи на терену.

Утакмица између Црвене звезде и Фенербахчеа игра се у четвртак од 19 сати у ''Штарк арени".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво