Гордић: Из добре одбране било је лакше играти

Кошаркаш Партизан Немања Гордић рекао је да је добра игра у другом полувремену била заслужна за преокрет и победу црно-белих у другом колу Еврокупа против турског Тофаша.

Изабраници Андрее Тринкијера победили су турску екипу 93:80 после преокрета, надокнадивши 14 поена заостатка.

"Тешка утакмица, Тофаш је добра екипа. Ми смо им помогли у томе, нисмо у почетку играли добро у одбрани. Направили су солидну предност, али смо до краја полувремена то свели на пристојну разлику, да бисмо у другом полувремену дали себи шансу за преокрет. Мислим да смо на крају заслужено победили са 13 разлике. Важна победа за нас", рекао је Гордић новинарима после меча.

Бивши плејмејкер Будућности имао је солидну ролу у синоћњем мечу са 12 поена и четири асистениције, а истиче да је велики посао одрадила одбрана.

"Осећали смо све време, знали смо да је наша снага 12 играча у ротацији и да можемо да држимо висок интензитет током целе утакмице. Трудили смо се да подигнемо игру у одбрани, мислим да сми у томе успели. На крају су они пали и физички. Из добре одбране било је лакше играти", закључио је Гордић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво