Тринкијери: Победа важнија од квалитета игре

Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је после победе над Тофашом да је очекивао тежак меч, као и да му је тријумф много значајнији од квалитета игре.

Партизан је одиграо прву утакмицу пред својим навијачима у новој сезони, а италијански тренер рекао је да му је победа била важнија од игре.

"Све је ово ново, велико, тешко... Зато смо прво полувреме одиграли катастрофално. Били смо на путу 25 дана, ово је прва утакмица код куће... Негде сам и знао да ће тако бити и то је разлог што нисам био фокусиран на квалитет игре, него само на победу како бисмо комплетирали тријумф у Венецији."

Тринкијери је рекао да је очекивао тежак меч.

"Волео бих да кажем да је утакмица тешка како сам очекивао, али бих вас лагао - била је тежа! Они су нас практично "убили" на почетку, полагање, тројка, полагање, тројка... У другом полувремену смо успели да се вратимо."

Италијан је похвалио игру искусног капитена Новице Величковића.

"Извадили смо га из фрижидера и загрејали га у Лакташима. Новица је пример шта значи кошаркашка глава, како се припремити за овакав меч, одиграти... Мало је 'полудео' у једном тренутку, био креативан у одбрани и измислио неколико ротација са Марса, па сам се мало наљутио, али драго ми је да је са нама."

Тринкијери је додао да повреда Рашона Томаса, који није играо против Тофаша, није теже природе, али да није желео ништа да ризикује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво