Пешић води најскупљи тим Барсе, буџет 41,5 милиона

Шпански великан Барселона у новој сезони имаће рекордан клупски буџет од чак 41,5 милиона евра, тврди лист Мундо депортиво.

Појачани Николом Миротићем, Малкомом Дилејнијем, Брендоном Дејвисом, Коријем Хигинсом и Алексом Абринесом, српски тренер Светислав Пешић има најскупљи тим у историји Каталонаца.

Барселонина екипа је за пет милиона скупља него прошле сезоне, када је елиминисана у четвртфиналу Евролиге од каснијег вицешампиона Анадолу Ефеса.

Из клуба су свесни да ће у овој сезони бити великих финансијских губитака, чак и преко 30 милиона евра, али је главни циљ освајање титуле првака Европе.

Управо је Пешић донео Барселони први од два трофеја Евролиге – 2003. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво