Тринкијери пред Тофаш: Да потврдимо тријумф у Венецији

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч другог кола Еврокупа против труског Тофаша, рекао је његов тим мора да одигра максимално концентрисано. Меч између кошаркаша Партизана и Тофаша игра се у уторак од 20 сати у београдској "Штрак арени".

Црно-бели први меч пред домаћим навијачима у новој сезони дочекују после освајања АБА Суперкупа и победа на гостујућим теренима у првим мецевима АБА лиге и Еврокупа против Игокее и Венеције.

"Да би наша победа из Венеције нешто вредела, морамо везати две добре утакмице. После неколико гостовања, играмо прву званичну утакмицу код куће и морамо бити максимално концентрисани. Мој посао је да спремим екипу да буде на свом максимуму током свих 40 минута. Верујем да ће бити пуно навијача и да ће атмосфера бити добра, што ће нам бити додатна мотивација", рекао је Тринкијери за клупски сајт. 

Центар црно-белих НИкола Јанковић истакао је да ће меч са Тофашом бити изазов.

"Прва утакмица на домаћем терену је велики изазов за нас да потврдимо све добро што смо урадили на почетку сезоне. Тофаш је добра екипа која у свом саставу има пуно искусних играча и у стању су да лако уведу утакмицу у ритам који њима одговара, ако не будемо максимално концентрисани. Због тога морамо дати све од себе у сваком тренутку утакмице", рекао је Јанковић.

Меч између кошаркаша Партизана и Тофаша игра се у уторак од 20 сати у београдској "Штрак арени".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво