Стефан водио Салетов Виртус до успешног старта у Еврокупу

Италијански Виртус из Болоње, који са клупе предводи доскорашњи селектор Србије Александар Ђорђевић, тријумфовао је као гост у првом колу Еврокупа против Улма у Немачкој - 92:79, уз одличну партију најбољег играча утакмице Стефана Марковића.

У одсуству још увек повређеног Милоша Теодосића, тим је до прве европске победе у сезони предводио некадашњи српски репрезентативац Стефан Марковић, који је одиграо сјајан меч.

На крају је на свом конту имао 16 поена, осам асистенција и по три скока и украдене лопте, за укупни индекс корисност 25, што је било највише на мечу.

Тим Саше Ђорђевића је сусрет у своју корист преломио у финишу треће четвртине, када је први пут стекао двоцифрену предност, коју је потом сачувао до краја сусрета.

Марковићу су највећу помоћ пружили Вимс са 18, Хантер са 17 и Рици са 15 убачених поена, док је у домаћем саставу најефикаснији је био словенчки кошаркаш и репрезентативац Зоран Драгић са 15.

У осталим мечевима првог кола Цедевита Олимпија је у финишу меча у Љубљани испустила победу против Дарушафаке (73:79, Симоновић 14 поена), Уникаха је без већих проблема савладала подгоричку Будућност (83:70) уз шест поена Алексе Аврамовића, док је Бреша у Италији неочекивано лако победила Уникс из Казања - 84:75.

Преостали резултати:

Макаби Ришон - Промитеас 55:88
Тофаш - Лимож 84:71
Нантер - Хувентуд 85:78

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво