Приведен брат Николе Јокића у Денверу

Страњиха Јокић, брат српског репрезентативца и центра Денвер нагетса Николе, приведен је у Денверу, због напада на женску особу, наводе денвершки медији и полиција.

Страхиња Јокић (37), како преноси Денвер пост и локална полиција, је у четвртак увече био са наведеном женском особом у једном хотелу у Денверу.

Како наводи полиција, "жена је покушала да напусти апартман, али јој српски држављанин, који је био под дејством алкохола, то није дозволио".

У извештају пише и да јој је "одузео телефон како не би звала полицију, претио, физички насрнуо на њу и давио је".

Окружно тужилаштво Денвера прихватило је оптужбу за напад другог степена, кривично дело, два прекршаја и ометање телефонског служења, против Јокића, рекла је портпаролка тужилаштва Керолајн Тајлер.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво