Американци склапају "дрим тим" за ОИ – Харден жели да игра у Токију

Џејмс Харден, један од најбољих играча НБА лиге, потврдио је да ће бити део тима репрезентације САД на Олимпијским играма у Токију следеће године. Харден је одбио позив селектора Грега Поповича за недавно завршени Светски куп у Кини, али планира да се врати у национални тим.

Игре у Токију на програму су од 24. јула до 9. августа 2020. на којима ће Американци бранити злато.

"Један од мојих циљева је да представљам ову прелепу земљу на Олимпијским играма следећег лета," поручио је играч Хјустона.

Харден, као и остали суперстарови из најјаче лиге света, није био део тима на Мундобаскету, на којем је ослабљена репрезентација САД завршила тек на седмој позицији.

Тридесетогодишњи шутер са државним тимом има златне медаље са Олимпијских игара 2012. у Лондону и Светског првенства 2014. у Шпанији.

Жељу да се врати у репрезентацију показао је и играч Мајамија Џими Батлер, а раније су спремност да помогну селекцији САД у Токију показали Стеф Кари, Клеј Томпсон, Дрејмонд Грин, Демијан Лилард...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво