Док се саиграчи сликају, Берон тројкама јури рекорд

Кошаркаш Црвене звезде Били Берон био је један од креативнијих на медијском дану Евролиге. Американац је поред интервјуа везаних за наредну сезону, покушао да обори светски рекорд у постигнутим тројкама из корнера.

Један од најбољих појединаца прошле сезоне Били Берон био је посебно расположен на медијском евролигашком дану.

Американац је поред бројних интервјуа нашао времена и да се опроба у ономе што му је примарно оружје у кошарци, шуту за три поена.

Берон је покушао да постави светски рекорд у брзом шутирању тројки из корнера.

Рекорд је износио 11 погодака у 60 секунди, Берон је успео да веже шест погодака, да би потом успорио, а коначан резултат износио је једну тројку мање од постављеног циља.

У нову сезону Црвена звезда улази са новом гарнитуром дресова. Српска екипа вратила се у елитно такмичење, Евролигу, где ће снаге одмерити са најбољим тимовима у Европи.

"Припреме су прошле фантастично, спремни смо за напорну сезону. Екипу су појачали сјајни играчи и одлично је имати их у клубу. Не мислим да ће се моја улога превише променити. Прегршт одличних играча нам омогућава да у сваком мечу имамо другачије нападачке опције, у зависности ко је то вече расположен", изјавио је Берон.

број коментара 0 Пошаљи коментар