Звезда после драме славила у Атини

Кошаркаши Црвене звезде забележили су и трећу победу на припремама пошто су у дворани "Мира и пријатељства" у Атини поново савладали Олимпијакос 73:71 (20:19, 10:16, 15:20, 28:16).

Шампион Србије савладао је, по други пут ове недеље, у неизвесној завршници Олимпијакос и завршио припремни период са стопостотним учинком.

Црвено-бели су два пута савладали Олимпијакос и једном Перистери у 4 дана и показали да спремни дочекују почетак сезоне.

Повратник у редове црвено-белих Чарлс Џенкинс постигао је 15, Били Берон додао 12 а Дерик Браун 10 поена.

Тим Милана Томића очекује борба за Суперкуп АБА лиге у Загребу.

Уочи утакмице тренер Црвене звезде Милан Томић добио је посебно признање од грчког клуба за све што је учинио у Пиреју. Он је црвено-бели дрес грчког тима носио од 1991. до 2005, а потом био помоћни тренер све де 2018. године када је преузео Звезду.

Црвена звезда: Д. Браун 10, Човић 3, Л. Браун 9, Давидовац 2, Ненадић, Берон 13, Добрић 2, Гист 8, Џенкинс 15, Симанић, Н. Јовановић 2, Оџо 9. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво