КК Партизан представио дресове за нову сезону

Кошаркашки клуб Партизан представио је на теренима на Калемегдану нове дресове, које ће играчи носити у предстојећој сезони.

Нове гарнитуре црних и белих дресова Ундер Армоурн јавности је приказао капитен Новица Величковић, у присуству својих саиграча Маркуса Пејџа и Огњена Јарамаза, а промоцији је присутвовао и тренер Андреа Тринкијери.

Крилни кошаркаш Новица Величковић истакао је његов фаворит црни дрес.

"Прошле године смо први пут обукли дресове Ундер Армоурн и могу рећи да су сви играчи јако задовољни квалитетом дреса, што је нама јако битно. Надам се да ће ови дресови остати у историји клуба и да ћемо ове године успети у њима неке трофеје да вратмо", рекао је Величковић на промоцији на Калемгдану.

Пре помоције нових гарнитура за сезону 2019/2020, прошло се кроз историју Партизанових дресова, а приказани су експонати дресова из од 80-тих до 2000-тих, које су носили Владе Дивац, Александар Ђорђевић и Душан Кецман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво