Црвено-бели у Атини, Лазић због повреде у Београду

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Атину, где ће у наредна четири дана одиграти три припремне утакмице са екипама Олимпијакоса и Перистерија.

Тренер Милан Томић имаће за последње провере пред пут у Загреб на Суперкуп АБА лиге некомплетан састав, пошто је због лакше повреде у Београду остао капитен Бранко Лазић.

Сенегалски репрезентативац Мохамед Фаје добио је продужени одмор након учешћа на Светском првенству, док центар Огњен Кузмић и даље чека дозволу лекара да се постепено укључује у тренинге екипе.

"Путујемо у Атину, где ћемо уосталом и отворити нову сезону Евролиге почетком октобра. Последња је фаза припрема и очекују нас добре провере, да видимо где смо, шта је добро, шта треба да се коригује. Идемо без Бранка Лазића који има лакшу повреду и не желимо ништа да ризикујемо. Остају и Фаје и Кузмић, сви остали играчи су спремни", рекао је Томић.

Томић је истакао и да очекује добре утакмице које ће помоћи његовој екипи да се припреми за такмичарску сезону.

"Биће то добре, јаке утакмице за нас у тренутку када улазимо у финиш припрема које смо почели пре непуних месец дана, 19. августа окупљањем у Београду. Такође, играмо три утакмице у четири дана, што је неки ритам који нас очекује у такмичарској сезони која ускоро почиње", истако је Томић.

Црвено-бели ће након пута и одмора, први тренинг у дворани "Мира и Пријатељства" одрадити у понедељак увече у време одигравања прве затворене тренинг утакмице са Олимпијакосом, која је на програму у уторак у Пиреју.

Следећи тест је дуел са Перистеријем у четвртак од 19 сати, а већ у петак од 21 сат црвено-бели играју нову утакмицу са Олимпијакосом, која ће бити отворена за јавност и биће последња и најјача провера за екипу Црвене звезде пред пут у Загреб на Суперкуп АБА лиге и старт нове сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво