Ненад Крстић поново са репрезентацијом, али у другој улози

Дугогодишњи српски кошаркашки репрезентативац и освајач сребрних медаља на СП 2014. и ЕП 2009. године, Ненад Крстић, после пет година враћа се у државни тим, али у улози директора млађих репрезентативних селекција.

Крстић ће на новој позицији искуство стечено током сјајне каријере у којој је прошао пут од краљевачког Машинца, преко Партизана до НБА лиге, потом и још два велика европска клуба ЦСКА и Ефеса, донети у тим Кошаркашког савеза Србије.

Како се наводи на сајту српске федерације, од подједнаке важности свакако ће бити и многобројни контакти које има широм планете, пре свега у НБА лиги.

Додаје се да је некадашњи репрезентативац свестан је специфичности позиције на коју долази, односно чињенице да се у млађим селекцијама успех мери не само медаљама, већ далеко више бројем играча у селекцији који стасају за сениорски тим. Био је сведок и бројних успеха својих саиграча попут генерација Теодосића, Радуљице, Мачвана...

Како се на крају истиче у саопштењу КСС-а, он на нову функцију долази са израженом жељом да и на организационим позицијама буде успешан као и током играчке каријере.

Иначе, после играчке каријере Крстић се посветио прватном бизнису и прозиводњи ракије, а овде можете погледати причу о његовој каријери и његовој дестилерији, коју је за Око магазин урадио наш новинар Марко Љубомировић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи