И Партизан почео припреме, познати термини мечева

Кошаркаши Партизана започели су припреме за сезону 2019/20, саопштио је клуб.

Како се наводи, током уводне недеље, црно-бели ће тренирати у земунском СЦ Мастер, док је почетком наредне недеље планиран прелазак у нови дом кошаркаша Партизана, Штарк Арену.

Црно-бели ће до краја августа тренирати у Београду, а прву проверу имаће у Краљеву, 31. августа против екипе Слоге из Краљева.

Партизан ће 5. септембра у Београду одиграти затворени тест меч против Дарушафаке, а 7. и 8. септембра учествоваће на МЕЗ Пољска турниру у Вроцлавеку, где ће им ривали бити прво Макаби из Тел Авива, а потом Арка.

Након тога изабранике Андрее Тринкинерија очекује турнир у Клужу 14. и 15. септембра, где ће играти против домаћина, Фенербахчеа и Морнара.

Четири дана касније имаће проверу против АЕК-а, после кога ће црно-бели наступити на Суперкупу АБА лиге од 26. од 29. септембра, а у четвртфиналу ривал ће им бити Мега Бемакс.

Прву званичну утакмицу Партизан ће одиграти 1. октобра у Венецији, у првом колу Еврокупа.

Први меч пред својим навијачима у Штарк Арени црно-бели ће одиграти 8. октобра против Тофаша.

Ове године, црно-бели ће се такмичити у АБА лиги, Еврокупу, купу "Радивој Кораћ" и КЛС Суперлиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се