Хјустон неће имати проблем – Вестбрук на представљању обећао да ће "делити" лопту са Харденом

Досадашња прва звезда Оклахоме Расел Вестбрук представљен је у Хјустону као нови играч Рокитса, међу које је стигао после "блокбастер" трејда у замену за Криса Пола. Он је на промоцији рекао да нема проблем да "дели лопту" са својим великим пријатељем Џејмсом Харденом.

Рас је на конференцији је изјавио да је свестан да ће његов статус и слобода бити другачији него у Оклахоми, али и да је спреман да се на тај начин "жртвује" како би освојио титулу.

Како је нагласио том приликом, спреман је да учини све што је потребно да би поновно играње са Харденом "радило" (играли заједно у Оклахоми 2012). 

"Да бисте могли да освојите нешто морате бити спремни да жртвујете неке делове своје игре и обојица то разумемо", рекао је Вестбрук, који је "задужио" дрес са нулом.

"Обоје схватамо да имамо заједнички циљ и то је да освојимо првенство. Разумемо шта морамо да радимо да би до тога дошли".

Главни проблем који се предвиђа Хјустону је тај што се игра само са једном лоптом, а они у свом саставу сада имају два играча који воле да је имају у свом поседу током већег дела напада. 

"Не бринем због тога. Знам да ни Џејмс није забринут због тога. Делићемо лопту. Могу да играм без лопте и не морам да додирнем лопту да бих утицао на игру. Могу да радим и друге ствари на паркету да бих допринео и повећао наше шансе да побеђујемо", нагласио је Ветбрук.

број коментара 0 Пошаљи коментар