Средњошколац током меча извео најбоље закуцавање у историји?

Млади кошаркаш Џима Гетвеч, извео је једно од најбољих закуцавања икада виђених на некој утакмици, а да она није била ревијалне природе. Гетвеч, иначе средњошколац, током летњег кампа у Лас Вегасу показао је велике предиспозиције које има и извео невероватно закуцавање.

Он је током једне акције пресекао лопту, залетео се ка кошу, скочио и провукао је испод обе ноге, пре него што је прикуцао кроз обруч.

Готово сви присутни у хали су скочили на ноге, а Џима је одушевио и бројне НБА звезде које нису могле да се начуде потезу средњошколца.

Исто закуцавање извео је Ерон Гордон пре неколико година, али на такмичењу у оквиру Ол-стар викенда у Торонту, а слична се могу видети на фристајл догађајима и турнирима 3x3.

Иначе, Гетвеч је кошаркашкој јавности већ познат по својим атрактивним закуцавањима и многи су га већ прогласили за највећег атлету међу средњошколцима у Америци. Често забавља публику и током загревања, док се на друштвеним мрежама могу пронаћи снимци његових експеримената.

У сенку је бацио и многе младе наде које су дошле у Лас Вегас да се прикажу у што бољем светлу, међу њима је и син Леброна Џејмса.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи