Огласио се Огњен Кузмић: Хвала свима од срца!

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић успешно се опоравља након тешке саобраћајне несреће, а данас се први пут обратио јавности. Хвала свима од срца на бризи коју су исказали од тренутка када сам доживео и преживео тешку несрећу, поручио је Кузмић путем клупског сајта.

Центар Звезде Огњен Кузмић успшено се опоравља после тешке саобраћајне несреће коју је доживео пре десет дана, и од понедељка се налази на Одељењу интензивне неге Ургентног центра у Београду.

Како наводе црвено-бели на свом сајту, опоравак Огњена Кузмића иде најбољим могућим током, првотимац Црвене звезде се нормално храни, комуницира са околином, али лекарски конзилијум и даље инсистира на максималном опрезу када је Огњен у питању.

Представници клуба и у среду су обишли Огњена Кузмића, који у врло добром расположењу чека даљи опоравак и скори излазак из болнице.

"Желео сам овом приликом да захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео.

На првом месту председнику клуба и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са доктором Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару, који се такође много заложио за мене, лекарима у Бањалуци, доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу, и наравно пуно хвала навијачима моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали ми подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце.

Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само десет дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро, и идемо напред!", рекао је Кузмић, који ће и наредне дане провести на опоравку у Ургентном центру у Београду.

О наставку опоравка Огњена Кузмића, клуб ће, како наводи, редовно обавештавати јавност.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво