Звезда: Кузмић је све боље, од понедељка на интезивној нези

Стање Огњена Кузмића све стабилније и боље, саопштили су из Кошаркашког клуба Црвена звезда. За понедељак је планирано пребацивање из шок собе на одељење интензивне неге.

КК Црвена звезда обавестила је у недељу јавност да се кошаркаш Огњен Кузмић осећа знатно боље и да ће у понедељак бити премештен из шок собе Ургентног центра на одељење интензивне неге те здравствене установе.

Кузмић је од петка у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак, а којима је КК Црвена звезда још једном исказала огромну захвалност на свему што чине како би се Огњен што пре у потпуности опоравио.

Према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша.

Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, Кузмић би могао и по први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге, што је изузетан помак и напредак за само 7 дана од када је репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде пребачен у Београд са тешким повредама опасним по живот.

Клуб са Малог Калемегдана је у свом оглашавању путем званичног сајта изразио и велико задовољство због инфромације коју је добио од лекара из Бања Луке и породице Богдана Илића, са којима је такође у свакодневном контакту од недељне несреће. Богдан је такође повређен у саобраћајној несрећи у недељу заједно са Кузмићем, али се и он пробудио из коме и опоравља се захваљујући великим напорима и бригом лекарског тима из Бања Луке.

О даљем току опоравка Огњена Кузмића КК Црвена звезда ће обавестити јавност почетком наредне недеље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво