Звезда: Кузмић је све боље, од понедељка на интезивној нези

Стање Огњена Кузмића све стабилније и боље, саопштили су из Кошаркашког клуба Црвена звезда. За понедељак је планирано пребацивање из шок собе на одељење интензивне неге.

КК Црвена звезда обавестила је у недељу јавност да се кошаркаш Огњен Кузмић осећа знатно боље и да ће у понедељак бити премештен из шок собе Ургентног центра на одељење интензивне неге те здравствене установе.

Кузмић је од петка у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак, а којима је КК Црвена звезда још једном исказала огромну захвалност на свему што чине како би се Огњен што пре у потпуности опоравио.

Према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша.

Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, Кузмић би могао и по први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге, што је изузетан помак и напредак за само 7 дана од када је репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде пребачен у Београд са тешким повредама опасним по живот.

Клуб са Малог Калемегдана је у свом оглашавању путем званичног сајта изразио и велико задовољство због инфромације коју је добио од лекара из Бања Луке и породице Богдана Илића, са којима је такође у свакодневном контакту од недељне несреће. Богдан је такође повређен у саобраћајној несрећи у недељу заједно са Кузмићем, али се и он пробудио из коме и опоравља се захваљујући великим напорима и бригом лекарског тима из Бања Луке.

О даљем току опоравка Огњена Кузмића КК Црвена звезда ће обавестити јавност почетком наредне недеље.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 21. јул 2019, 19:09) - anonymous [нерегистровани]

Ne daj se Ognjene....

Ma,rekao sam da je Ognjen mlad i jak momak i da ce se vrlo brzo oporaviti i ponovo zaigrati.Drzi se Ognjene,svi ti zelimo brzo ozdravljenje.