Добре вести из Звезде – Кузмић изашао из коме!

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић пробудио се из коме у четвртак после подне и у свесном је стању, објавио је српски и регионални шампион на свом сајту и додао да опоравак иде у позитивном смеру.

Како се наводи, Огњен се осећа добро и позитивно реагује на све терапије.

Уз то, лекарски тим Ургентног центра задовољан је и чињеницом да се повлаче контузионе промене на плућима, изазване саобраћајном несрећом коју је Кузмић доживео у недељу у јутарњим часовима.

Кошаркаш Црвене звезде наставиће своје лечење и опоравак који иде у позитивном смеру у истој установи.

На крају, из клуба поручују да ће и у наредним данима детаљно и редовно извештавати јавност о здравственом стању Огњена Кузмића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво