Огњен Кузмић успешно оперисан

Операција Огњена Кузмића, коју је извршио тим лекара Ургентног центра, завршена успешно. Саниране максилофацијалне повреде које је кошаркаш задобио у недељу у саобраћајној несрећи.

КК Црвена звезда обавестила је јавност да је операција Огњена Кузмића, коју је обавио тим лекара Ургентног центра у среду, завршена успешно.

Како се наводи у саопштењу на сајту клуба, овим хируршким захватом отклоњене су тешке максилофацијалне повреде које је Огњен задобио.

Додаје се да је та операција кошаркаша Црвене звезде била је неопходна како би се поломљена горња вилица и остале повреде лица вратиле (што је са успехом и урађено) у анатомску позицију, чиме је омогућено да Огњен може несметано да дише.

Огњен Кузмић је и даље стабилно, налази се у индукованој коми, а његово лечење и опоравак у складу су са плановима лекарског тима који води бригу о њему.

КК Црвена звезда наставиће благовремено да обавештава јавност о здравственом стању кошаркаша, стоји на крају саопштења црвено-белих.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи