Ветеран Спанулис још годину дана у Олимпијакосу

Капитен кошаркаша Олимпијакоса Василис Спанулис потписао је нови једногодишњи уговор, објавио је атински великан.

Грчки 36-годишњи ветеран, три пута освајач Евролиге (једном са Панатинаикосом и два пута са Олимпијакосом) и исто толико МВП Фајнал-фора, одиграће 10. годину у истом клубу.

У Олимпијакос је дошао 2010. године из редова љутог ривала Панатинаикоса, где је провео три сезоне, и сада ће у Пиреју да одради трећи уговор.

Најуспешнији асистент у историји Евролиге, који је наступао још за Ларису, Маруси и НБА лигаша Хјустон, освојио је укупно седам титула шампиона Грчке.

Са репрезентацијом има светско сребро из Јапана, као и европско злато из Србије и бронзу из Пољске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво