Денвер други фаворит НБА лиге, Јокић 13. најбољи играч

Амерички И-Ес-Пи-Ен објавио је прву листу рангирања НБА тимова за сезону 2019/20, по којем је Милвоки на првом а Денвер на другом месту. Готово у исто време обелодањени су рејтинзи играча за нову верзију видео игре "NBA 2K20", у којој Никола Јокић има оцену 90, што га ставља на 13. место у лиги.

Време између две НБА сезоне и дуга пауза погодно је разноразна предвиђања шта ће се дешавати у наредној. Тако је и амерички спортски медијски гигант И-Ес-Пи-Ен објавио своју прву листу рангирања НБА тимова, а на којој прво место заузимају Милвоки бакси, које предводи МВП лиге Јанис Адеткумбо.

Друго место заузели су Денвер нагетси нашег Николе Јокића, док су на трећем Ленардом и Џорџом појачани Лос Анђелес клиперси.

Филаделфија је на четвртом, Хјустон на петом, док су Лејкерси и поред довођења Ентонија Дејвиса тек на шестој позицији.

Бостон се налази на седмом, Портланд на осмом, а Јута на деветом месту, a списак од десет најмоћнијих тимова закључују шампиони из Торонта.

Готово истовремено, појавиле су се и оцене играча у најновијој веризији видео игре "NBA 2К20" (излази у септембру), по којој су најбољи играчи лиге Леброн Џејмс и Кавај Ленард са оценом 97 од максималних 100.

Само поен мање na деоби трећег места имају Јанис Адетокумбо, Кевин Дурент и Џејмс Харден, док 95 припада Стефу Карију. 

Ентони Дејвис има 94, Пол Џорџ 93, Демијан Лилард 92, док су Кајри Ирвинг и Џоел Ембид "зарадили" по 91.

Српски центар и прва звезда тима из Колорада Никола Јокић има оцену 90 и дели 13. место са новим чланом Хјустона Раселом Вестбруком, док су иза њих остали Клеј Томпсон и Карл Ентони Таунс са по 89.

Топ20 листу најбољих играча у овој игрици заокружује петорка у саставу Џими Батлер, Кемба Вокер, Донован Мичел, Руди Гобер и Блејк Грифин са истоветним рејтингом - 88.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво