Јурохупс: Тринкијери селектор Летоније; Тринкијери: Нисам

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, према изворима сајта Јурохупс, биће нови селектор репрезентације Летоније. Међутим, италијански стручњак је на свом Твитеру демантовао ту вест.

Како се наводи, италијански стручњак би требало упоредо да обавља два посла.

Међутим, Италијан је врло брзо на Твитеру реаговао на информацију коју је пласирао новинар Јурохупса Никос Варлас.

"Волео бих да сте два пута проверили тако што бисте се обратили мени. Тада бисте знали да то није истина", написао је Тринкијери.  

Уколико заиста постане селектор Летонаца, то ће му бити други селекторски ангажман јер је годину дана водио селекцију Грчке до 2014.

Пре доласка у Партизан, прошле године у новембру, са којим је освојио Куп Србије, водио је Бамберг, УНИКС, Канту, Вероли и Јувеказерту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво