Првак Европе жели Милутинова

Московски ЦСКА заинтересован је за српског кошаркаша Николу Милутинова и Олимпијакосу је већ је послао издашну понуду, преноси кошаркашки портал Јурохупс.

Клуб из Пиреја са српским центром има уговор до 2020. године, који укључује и опцију НБА клаузуле до средине јула.

Олимпијакос не планира да прода Милутинова неком клубу који се такмичи у Евролиги, осим ако не добије задовољавајућу понуду која би му омогућила да направе компетитиван ростер за наредну сезону.

Разговори између ЦСКА и Олимпијакоса су у току, а наредних дана биће познато да ли ће Милутинов напустити Пиреј и прећи у редове актуелног шампиона Европе.

Милутинов иза себе има одличну сезону, где је просечно бележио 11,7 поена, 7,9 скокова и 1,5 асистенција играјући у просеку 26 минута на 28 утакмица у Евролиги.

Такав учинак издвојио га је као једног од најбољих центара у Евролиги.

На НБА драфту 2015. године изабрали су га Сан Антонио Спаси, а пре доласка у Грчку играо је у београдском Партизану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво