Перпероглу: Преговарам са Звездом, не знам шта ће се догодити

Искусни грчки кошаркаш Стратос Перпероглу потврдио је да још преговара са Црвеном звездом око новог уговора, али да није сигуран да ли ће остати.

Бившем крилу Панатинаикоса, Олимпијакоса и Барселоне завршетком сезоне истекле су обавезе према црвено-белима, али постоји могућност да се настави сарадња.

"Истекао ми је уговор, али се и даље воде разговори. Још не знам шта ће се догодити", рекао је Перпероглу за грчку "Газету".

Перпероглу, који је због повреде пропустио финиш сезоне и Суперлигу, каже да је задовољан због освајања титуле првака АБА лиге и Србије.

"Освајање Јадрана био је главни циљ како би се клуб вратио у Евролигу. Све друго био би неуспех за Звезду", рекао је Перпероглу, истичући атмосферу у хали "Александар Николић" на великим утакмицама као најбоље искуство у каријери, иако је носио дрес два грчка великана.

Дерби Партизан – Црвена звезда упоредио је као атински између Панатинаикоса и Олимпијакоса.

"Те утакмице су посебне, постоји притисак. Ствар је у томе да када сте странац ствари су мало другачије, у смислу да не слушате радио и не читате новине. Зато је притисак у Грчкој био већи него у Србији. За локално становништво то је логично иста ствар."

Говорећи о сарадњи са тренером Миланом Томићем, каже да је била беспрекорна.

"Било је веома добро, знамо се из Олимпијакоса још (Томић био асистент прим. аут). Помогао ми је да се прилагодим и играм добро током целе сезоне. Држао ме је да будем свеж", закључио је 35-годишњи кошаркаш.

Живот у Београду описао је као веома леп и као град у коме се живи за спорт, чему сведоче и слике првог тенисера света Новака Ђоковића на сваком кораку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво