Филип Човић још две године у Црвеној звезди

Кошаркаш Црвене звезде Филип Човић продужио је уговор до 2021. године, саопштио је првак Србије и регионалне АБА лиге.

Човић се са клубом са Малог Калемегдана обавезао на нову двогодишњу сарадњу након што је дао велики допринос освајању обе титуле и пласману у Евролигу, пре свега у завршници сезоне и дуелима против Партизана и подгоричке Будућности у тренутку када је био повређен први плеј Џо Регланд.

"Иза нас је веома тешка, али успешна сезона. Свима нам је драго због тога, јер смо испунили циљеве, скоро све које смо зацртали и који су били планирани. Оно што ће бити посебан изазов је Евролига, коју ћу први пут лично играти, најјаче такмичење у Европи, и јасно је да ће бити још теже него што је било ове сезоне. Ипак, надам се да ћемо остварити макар део успеха из ове управо завршене сезоне у којој смо освојили три трофеја", рекао је Човић за клупски сајт.

Овај 30-годишњи кошаркаш на Јадрану је у просеку бележио по шест поена и асистенција, а учинак је подигао у полуфиналу и финалу против Партизана и Будућности са скоро 10 поена и осам асистенција по мечу.

Човић је у Црвену звезду стигао у сезони 2017/18 пред почетак Суперлиге Србије, а у сезони иза нас освојио је Суперлигу, АБА лигу и Суперкуп регионалног такмичења.  

Пре Човића, Црвена звезда је продужила уговоре са најбољим играчем Билијем Бероном и капитеном Бранком Лазићем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво