Звезда са навијачима прославила титулу на Малом Калемегдану

Кошаркаши Црвене звезде прославили су титулу шампиона Србије сa навијачима на Малом Калемагдану. 

Уз навијачке песме, ватромет, бакље и петарде, црвено-бели прославили су пету титулу низу, а укупно 20. у историји клуба.

Капитен шампиона Србије Бранко Лазић захвалио је навијачима који су дошли у великом броју на прославу.

Тренер Милан Томић поручио је присталицама црвено-белих да су имали велику улогу у свим успесима Звезде ове сезоне.

"Без вас не бисмо узели ни Суперкуп, ни АБА лигу, ни нашу лигу. Хвала на подршци, били сте наш шести играч. Следеће године идемо даље, у Евролигу", рекао је Томић окупљенима на Малом Калемегдану.

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић истако је задовољство што се синоћ сусрео са навијачима на Малом Калемегдану.

"Освојили смо Суперкуп, АБА лигу... Имамо сјајну сезону иза нас захваљући тренеру, стручном штабу, овим дивним момцима. Наравно, нешто смо и ми урадили око тога. Овај гром што је ударио, ако је то тачно, он је послао Божији поруку. А то значи да је Бог увек на страни праведника и он је на нашој страни. Хвала вам на подршци током целе сезоне која је била тешка и специфична", рекао је Човић.

Црвена звезда је у четвртој утакмици финала Суперлиге победила Партизан са 76:75 и са 3:1 у серији постала шампион Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво