Томић: Честитке играчима, нисам човек за еуфорију

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић честитао је свом тиму на освојеној титули.

"Честитам играчима на доброј утакмици. Партизан је водио, али веровали смо да можемо да добијемо и завршимо серију. Имали смо доста проблема на позицији пет. Дејан Давидовац је одиграо од позиције један до пет. Сви су имали допринос, а сви у клубу удела у успесима. Циљ је био да се освоји АБА лига, освојили смо то, ево и домаћу лигу. Добра сезона", рекао је Томић на конференцији за медијe.

Томић је говорио и о прекиду меча на почетку последње четвртине када је почео да прокишњава кров.

"Нису били нормални услови за игру. Прокишњавао је кров. Морало смо да играмо. Кључно је било да су играчи веровали, нисмо пали психички. Тешко је издржати овакве утакмице, свака је била тешка. Кад верујете, успех ће доћи", рекао је Томић, који није могао да каже ништа о последњем нападу Билија Берон, јер "није гледао видео-снимак".

Томић је истакао да неће подлећи еуфорији.

"У кошаркашком послу за славље је довољан само један дан. Све што смо освојили, морамо све поново да освојимо. Морамо увек да радимо. Нисам човек за еуфорију", закључио је Томић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво