Тринкијери: Боли ме, кораци су одлучили победника

Тренер Партизана Андреа Тринкијери, после пораза од Црвене звезде, честитао је ривалу на титули, али је и рекао "да су кораци Билија Берона одлучили меч".

"Сада ћу се заглавити са српским. Честитам Звезди на победи, добили су нас на индивидуални квалитет. Серија је трајала седам дана, а као да је трајала 70 година. Доста сам научио око кошарке у овом периоду. Били су кораци. Била би пета утакмица, мајсторица. Мислим да су моји играчи и наши навијачи заслужили ту мајсторицу, али је неће бити", рекао је Тринкијери на конференцији за медије.

Тренер црно-белих осврнуо се и на судије.

"Лако је посути сва г...а на судије. Није им лако. Нису свирали. Погрешили су и пре тога, систем не ваља... Шта ја ту да радим? Морамо бити храбрији. Бити Партизановац значи бити храбрији. Изгубили смо, али нисмо поражени. Извукли смо оно што смо имали и оно што нисмо имали. Нешто нам је фалило, али то нису м..а и срце. Могу о корацима причати десет година. Више грешака је било у првој утакмици. Сигурно је ту нешто труло, али шта сада ? Предати се?", рекао је Тринкијери и додао:

"У првој утакмици сам искључен, а судија је написао неистину. Ја сам се окренуо и одлазио и онда је свирао искључење. То није моје мишљење, то је цео свет видео. Нећу да се моје речи злоупотребе против мене. Сви су видели шта се дешавало. Повредило ме је што што су се појавиле лажи. То ме је људски повредило".

Тринкијери је био упитан и о свом уговору.

"Ово није време за то. Боли ме још много", закључио је Тринкијери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво