Српски баскеташи у Амстердаму јуре четврту титулу у низу

Репрезентација Србије у баскету 3x3 отпутовала је за Амстердам, где ће на Светском првенству бранити титулу првака. Први противник је селекција САД. Меч је на програму у среду.

Српски тим у саставу Дејан Мајсторовић, Марко Савић, Душан Домовић-Булут и Михаило Васић, који мења повређеног Стефана Стојачића, покушаће четврти пут у низу да се попне на светски трон, а укупно пети.

Србија се налази у А групи са домаћином Холандијом, САД, Јужном Корејом и Турском.

Први ривал је селекција САД у среду од 16.55, истог дана од 19.30 на програму је дуел са Холандијом, а у петак против Турске (16) и Јужне Кореје (20.30).

Пласман у четвртфинале обезбедиће по две најбоље селекције из све четири групе.

Занимљиво је да је Србија последње две титуле шампиона света освојила победама у финалима над Холандијом, прошле године на Филипинима (16:13) и 2017. у Нанту (21:18).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво