Мицић и Ефес поново бољи од Фенера

Српски плејмејкер Василије Мицић постигао је 15 поена у победи Ефеса над Фенербахчеом 72:59 у трећем мечу финала турског првенства. Ефес је повео у финалној серији са 2:1, а шампион ће бити екипа која прва оствари четири победе.

Ефес је поново надиграо Фенербахче, овога пута на гостујућем терену и уписао важну другу победу у финалу турског првенства.

Након што је у другом мечу убацио чак 30, Василије Мицић овога пута постигао је 15 поена и био један од најкориснијих у редовима Ефеса, провевши на паркету скоро свих 40 минута.

Ларкин и Бобуа постигли су по 19, а Моерман 16 поена у победничкој екипи.

Фенербахче, који је упркос игрању на свом паркету изгледао веома уморно и који је имао великих проблема у шуту константно је био у заостатку.

Тим Жељка Обрадовића покушао је у налетима да сустигне ривала, али су добра одбрана Ефеса, као и мноштво олако изгубљених лопти у последњој четвртини то спречили.

Никола Калинић био је најефикаснији у Фенербахчеу са 17 постигнутих поена, Диксон је додао 13, а Мели 11 поена.

Ефес је вратио "брејк" и повратио предност домаћег терена и у финалној серији води са 2:1.

Победник турског првенства биће екипа која прва оствари четири победе. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво