Финална серија плеј-офа: Звезда жели другу победу, Партизан изједначење

Кошаркаши београдских вечитих ривала, Црвене звезде и Партизана, играју вечерас други меч финалне серије Суперлиге Србије. Почетак је заказан за 19 часова, а домаћини ће бити црно-бели. Тим Милана Томића води са 1:0 у финалној серији.

Биће то осми окршај црвено-белих и црно-белих ове сезоне, а екипа Милана Томића била је успешнија - 5:2.

Екипа Милана Томића води у серији пошто је у првом мечу финалне серије плеј-офа Суперлиге победила екипу Партизана са 98:94 (30:22, 18:18, 25:28, 25:26).

Звезда је у досадашњем току сезоне освојила два трофеја - Суперкуп АБА лиге и касније АБА лигу, и тако изборила наступ у Евролиги. Ипак, црвено-бели желе да сезону заврше домаћим трофејом, петим узастопним у првенству Србије.

Са друге стране, Партизану је припао Куп Радивоја Кораћа, али и шанса да евентуалним тријумфом у Суперлиги прекине доминацију вечитог ривала у домаћим оквирима.

Други од минимум три финална меча игра се од 19 часова у дворани "Александар Николић", уз текстуални коментар на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво