Кармело има нови клуб... на Новом Зеланду!

Амерички кошаркаш Кармело Ентони, после дугог периода без клуба успео је да пронађе нови ангажман, али не у НБА лиги већ у аустралијској НБЛ лиги, у којој се такмиче Њу Зиланд Брекерси који ће највероватније бити његов нови тим.

Иако се спекулисало да Ентони заиграти ове сезоне у НБА плеј-офу у дресу новог тима, то се ипак није догодило.

Он је ове сезоне у дресу Хјустона одиграо само десет мечева, пре него пшто је трејдован у Чикаго који га је убрзо и отпустио. Спомињали су се након тога Лејкерси, Денвер и Торонто, али се на крају нико од њије одлучио да доведе некадашњег суперстара у тим.

И таман када се чинило да је то то од Мелове сезоне, стигао је позив са Новог Зеленда, од екипе "Брејкерса", где ће тридесетчетворогодишњи десеторструки ол-стар играти у све јачој аустралијској професионалној лиги.

Како преносе медији у Аустралији и на Новом Зеланду, договор две стране би требало да буде озваничен у наредних дан-два. 

Током 17 сезона у НБА лиги Кармело је остварио просек од 24 поена, 6.5 скокова и три асистенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво