Будућност остаје у АБА лиги само ако је циљ кошарка

После седнице АБА лиге која је одржана у Бања Луци огласио се тим из Подгорице и навео да ће Будућност остати у лиги „искључиво под условом да је једини приоритет и циљ – кошарка".

Саопштење Будућности из Подгорице преносимо у целости:

"Након јучерашње скупштине АБА лиге одржане у Бања Луци, Будућност Воли се захваљује господину Игору Додику, председнику Лиге, на одличној организацији и техничкој подршци свим представницима клубова, који су се јуче окупили у поменутом граду.

Скупштина је протекла у најбољем реду, велика већина присутних је у потпуности схватила ситуацију у којој се налази АБА лига, на шта смо ми из Будућност Волија у претходном периоду недвосмислено указали.

Донесене су одлуке које су за Будућност Воли веома битне - није прихваћен извештај такмичарске сезоне 2018/19 и досадашњи менаџмент више неће водити Лигу.

Погрешни потези у финалу АБА лиге, а посебно у петој утакмици, резултирали су одласком менаџмента, што показује спремност клубова да предузму озбиљне кораке како се ситуација до које је дошло приликом финалне серије никада више не понови.

Оно што нам свима предстоји је постављање системског функционисања АБА лиге. Сматрамо да као и приликом оснивања, све структуре свих клубова треба да дају допринос и да се укључе сви потребни механизми како би АБА лига функционисала на највишем нивоу. 

Будућност Воли осуђује све немиле сцене које су обележиле финалну серију АБА лиге. Нас интересује само кошарка и бићемо део АБА Лиге искључиво под условом да је једини приоритет и циљ - кошарка".

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. мај 2019, 12:21) - anonymous tosa [нерегистровани]

Buducnost dobro dosla

izadji mala izadji

(недеља, 26. мај 2019, 01:34) - anonymous [нерегистровани]

Кошарка

Слажем се, ако вам је циљ да играте кошарку, онда само напред али ако опет хоћете да мутите онда је боље и да не почињете.