Звезда сигурна против ОКК Београд

Кошаркаши Црвене звезде савладали су ОКК Београд са 93:78 у мечу деветог кола Групе А Суперлиге Србије.

Црвено-бели су оправдали улогу фаворита и остали непоражени после девет кола такмичења у групи. За Звезду меч није имао такмичарски значај јер је већ обезбедила челну позицију пред плеј-оф. ОКК Београд је тренутно на четвртој позицији са 11 бодова, тачније забележили су две победе у досадашњем такмичењу.

Црвено-бели су већ после првог периода стекли двоцифрену предност који нишу испуштали до краја меча. До малог опуштања је дошло у последњој четвртини када је домаћин успео да смањи разлику.

Најефикаснији у победничком тиму био је Оџо са 14 поена, Ненадић са 13, Добрић са 12 и Фаје са 11. Код домаћина најбољи је био капитен Симеуновић са 24 поена, Мусић је постигао 14, а Станић девез.

У последњем колу пред плеј-од Црвена звезда дочекује Борац, а ОКК Београд гостује ФМП-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво