Ђорђевић: На погрешан начин се боримо за Накића

Селектор кошаркаша Србије Александар Ђорђевић демантовао је наводе да је млади кошаркаш Реал Мадрида Марио Накић дефинитивно одлучио да игра за репрезентацију Србије.

Медији су пренели да се Накић одлучио за Србију, а информација је потекла из преписке селектора Ђорђевића и Накића на Твитеру.

Да подсетимо, Накић је после поруке селектора Србије "Све честитке, сине... Чекамо те", одговорио са "Хвала пуно, селекторе".

"Шта буде одлучио и када се буде одлучио, сигуран сам да ће млади играч Марио Накић то јавно и рећи... Овако се само навијачки 'преводе' наши фамилијарни, пријатељски односи и лепо Мариово васпитање... На погрешан начин се сви заједно боримо за њега у интересу српске кошарке. Надајући се да ће једног дана, између осталог и због разумевања и љубазности свих нас и наше јавности, Марио одлучити да игра за нашу репрезентацију, ми чекамо и даље...", написао је Ђорђевић на Твитеру.

Син некадашњег кошаркаша Партизана Ива Накића имао је позиве Србије и Хрватске, а спекулисало се и о Шпанији где од 2015. игра за Реал Мадрид.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(недеља, 26. мај 2019, 09:39) - anonymous [нерегистровани]

Ma, neka igra za koga hoce, jer.....

.....nije sport sto je nekada - bio!

(недеља, 26. мај 2019, 07:58) - anonymous [нерегистровани]

Шпанија

Убеђен сам да ће на крају изабрати Шпанију.

(недеља, 26. мај 2019, 06:58) - Canadian [нерегистровани]

Oduka

Pa ako je odrastao u Beogradu i majka mu je Srpkinja a nemoze da se odluci za koga da igra, ja mu odmah savetujem da igra za Hrvatsku!

(недеља, 26. мај 2019, 06:05) - Рауш [нерегистровани]

Бре

Иво Накић бомбастична изјава у Зг са почетка деведесетих када су га питали шта је он : “Ја сам Хрват, бре!” :о)))))Срећно Марио шта год одлучио, а ако је то Србија, добро на дошао!

(недеља, 26. мај 2019, 04:55) - anonymous [нерегистровани]

odluka

Gde mu serce kaze i gde ga ono povuce za taj tim ce da igra...