Мршић: Знао сам да ће Марио изабрати Србију

Селектор Хрватске Вељко Мршић рекао је да је знао да ће Марио Накић изабрати да игра за репрезентацију Србије. Жао ми је, али можда је и боље овако, рекао је Мршић за Индекс.

Марио Накић је суперталентовани кошаркаш Реала из Мадрида, а изабрао је да наступа селекцију Србије, иако је могао да бира Хрватску или Шпанију.

"Још пре неколико дана сам знао да ће изабрати Србију, тако да ме ово није изненадило. Жао ми је, али ово је било очекивано. Пробали смо све, али није прошло. Шта је ту је, идемо даље. Можда је и боље овако. Боље да за Хрватску играју они који то желе, него они који би то радили из неког интереса. Неки циљ се мора поштовати", рекао је слектор Хрватске Вељко Мршић за портал Индекс.

Марио Накић рођен је у Београду и ту је живео до 2015. године. Прошао је млађе категорије Земуна и Партизана, пре него што се преселио у Реал.

На недавно завршеном финалном турниру јуниорске Евролиге проглашен је за најбољег играча. У финалу је Меги убацио 33 поена, уз индекс корисности 44.

Отац му је некадашњи кошаркаш Партизана Иво Накић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво