Ђорђевић: Честитао сам Јокићу; Даниловић: Пресрећан сам

Селектор кошаркаша Александар Ђорђевић и председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић коментарисали су одлуку Николе Јокића да овог лета заигра за национални тим.

"Што се Николе тиче, ја сам му још у четвртак лично честитао (избор у најбољу петорку НБА, прим. аут). Остварио је феноменалан успех, апсолутно заслужен. Одиграо је сезону из снова у којој је вукао своју екипу и постао најбољи центар НБА лиге у овом тренутку. На то сви можемо да будемо поносни, а највише он, његови родитељи, фамилија и сви људи који су радили са њим", рекао је Ђорђевић.

Поред Јокића, најталентованији кошаркаш Европе Марио Накић послао је поруку из које је готово извесно да је одлучио да игра за Србију.

"Марио већ другу годину оставља велики траг на турниру Евролиге. И ове где је био опет МВП. Јако сам поносан на њега и срећан због његових родитеља, због мог великог пријатеља Иве Накића", рекао је Ђорђевић.

Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић рекао је да је срећан због пристанака Николе Јокића и Марија Накића да играју за Србију.

"Пресрећан сам што ће Никола играти за ову генерацију репрезентативаца Србије која је зрела за највеће успехе. Велика ствар за нашу кошарку и њену будућност је и пристанак Марија Накића, једног од најперспективнијих момака Европе, сина мог бившег саиграча и пријатеља Иве и заиста се радујем", рекао је Даниловић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво