Торонто преокретима дошао на корак од финала

Кошаркаши Торонта су надиграли Милвоки са 105:99 и у трећој утакмици заредом и са 3:2 у финалној серији Источне конференције дошао на корак до свог првог НБА финала. Иако су у неколико наврата губили са двоцифреном разликом, играчи Торонта су на гостујућем терену успевали да начине преокрет и у финишу добију меч.

Домаћини су самоуверено ушли у меч предвођени за игру расположеним Јанисом Адетокумбом и у првој четвртини дошли до двоцифрене разлике.

Када се учинило да у овом мечу неће бити неизвесности, у тиму Торонта „прорадили" Кавај Ленард и Фред Ванвлит који је погодио укупно седам шутева за три поена из девет покушаја.

Кавај Ленард је утакмицу завршио као најефикаснији играч са 35 поена, седам скокова и девет асистенција, а у победничком тиму су га уз Ванвита пратили Кајл Лаури са 17 и Паскал Сиакам који је имао 14 поена и 13 скокова.

У тиму Милвокија најефикаснији је био Адетокумбо са 24 поена, а пратили су га Бледсо са 20 поена и Брогдон са двоструким двоцифреним учинком од 18 поена и 11скокова.

Наредна утакмица игра се у Канади у ноћи између суботе и недеље и биће прилика Милвокију да узврате брејк, или домаћем Торонту да се изборе за своје прво НБА финале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво