Ратници наставили победоносни низ

Кошаркаши Голден Стејт Вориорса су и на гостујућем терену савладали Портланд са 110:99 и повели са 3:0 у финалу западне конференције. „Ратнике“ је до победе предводио за игру расположени тандем Стефа Карија и Дрејмонда Грина.

Домаћини су самоуверено ушли у меч на свом терену и чак водили са 18 поена предности у финишу првог полувремена.

Када се учинило да неће бити неизвесности по питању победника, актуелни шампиони су у трећој четвртини успели да начине велики преокрет и поведу са 82:79.

Тим победника предводили су Стеф Кари и Дрејмонд Грин који су били и најефикаснији играчи утакмице. Кари је меч завршио са 36 постигнутих поена, а Дрејмонд Грин је имао троструки двоцифрен учинак са 20 поена, 13 скокова и 12 асистенција.

У пораженом тиму домаћина најефикаснији је био Си Џеј Меколум са 23 постигнута поена, а пратили су га Демијен Лилард са 19 и Мајерс Ленард са 16 поена.

Актуелни шампиони Голден Стејт Вориорси, после ове победе, воде са 3:0 у финалној серији Запада, а четврти меч ће се играти поново у Портланду, у ноћи између понедељка и уторка.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво