Звезда убедљива против Златибора

Кошаркаши Црвене звезде забележили су још једну убедљиву победу у националном шампионату, пошто су у утакмици седмог кола савладали Златибор са 83:57.

Звезда није имала превише проблема да савлада екипу Златибора, иако су гости на полувремену имали минус од само девет поена (44:35).

Ипак, квалитет и дужа клупа црвено-белих у наставку је дошла до изражају, па су изабраници Милана Томића забележили седму победу у националном шампионату.

Филип Човић био је најефикаснији у победничкој екипи са 16 поена, док Добрић додао 12, а Риверс 11 поена.

У гостујућој екипи истакао се Божидар Бабовић са 15 поена.

Звезда је прва на табели групе А са 14 бодова, док је Златибор четврти са девет (две победе).

У осталим мечевима седмог кола у Групи А Дунав је као гост био бољи од ОКК Београда 92:88, док је ФМП славио у Чачку против Борца 73:59.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво