Калинић: Катастрофа и велика срамота, више су желели победу од нас

Српски кошаркаш Никола Калинић био је разочаран поразом свог Фенербахчеа од Ефеса на Фајнал-фору Евролиге у Виторији. Фенер је поражен од градског ривала резултатом 92:73 и остао без четвртог узастопног финала у најјачем европском такмичењу.

Калинић је навео да од самог почетка утакмице његов тим није био на нивоу.

"Не знам шта се десило, дозволили смо им превише офанзивних скокова. После тога су почели да погађају шутеве. Играли су са много више самопоуздања", рекао је Калинић.

Крилни играч турског шампиона је био веома самокритичан, упркос проблемима са којима се суочавала екипа Жељка Обрадовића.

"Велика штета због овог пораза. У реду, било је неких објективних разлога, имали смо проблема са повредама, али је штета. Били смо с разлогом први у регуларном делу сезоне, али ништа од тога данас нисмо показали на терену."

За крај, овај неуспех је окарактерисао као катастрофу.

"Дозволили смо им да раде шта желе. Надјачали су нас, вечерас су били бољи у свему од нас. Мислим да су више желели победу од нас, не знам зашто је тако. За мене, ово је катастрофа. У реду је изгубити, али доживети пораз на овај начин је велика срамота", закључио је Калинић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво